ОТ и МТ Монтана 2017

Първи състезателни успехи на 2017 в Монтана

На 18. март в град Монтана се проведоха открит и международен турнир по спортни танци. Това беше и първият форум, на който състезателните двойки на „Проданс“ показаха резултатите от своята подготовка за новия танцов сезон. Надпреварата продължи до късно вечерта, а танцьорите не изгубиха своите сили и до последно даваха най-доброто от себе си на подиума.

Най-малката двойка на „Проданс“ в този турнир Стефани Стефанова – Валентин Пашов демонстрираха невероятни качества и спечелиха първо място в категория 13 „Е“. Тяхното ниво не остана незабелязано и получиха овациите на публиката. В следващата група – 13 „D“  Гергана Кръстева и Илиан Борисов за първи път като новосформирана двойка също завоюваха златния медал. Румяна Александрова и Йордан Гоцев станаха трети с бронзов медал в 13 „С“, като доказаха, че качественото танцуване ще просъществува, независимо от всичко.  При по-големите, до 15 години, клас „С“ Габриела Заркова – Тодор Костов също се завърнаха с бронзов медал, като показаха голям напредък от миналата  година. При най-големите двойката Зара Николова – Даниел Андреев завоюваха сребърен и бронзов медал съответно в стандартните и в латиноамериканските танци. Те бяха забелязани от всички и направиха впечатление със своето танцуване и презентация на дансинга.

Всички те участваха и във вечерната част, когато се проведе международният турнир. Пребориха много двойки от страни като Молдова, Гърция, Словения и Сърбия. Конкуренцията беше сериозна, но двойките на „Проданс“ доказаха, че качественото представяне е плод на много работа и усилия.

Пожелаваме им успех на следващото състезание, което е само след седмица.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.