открит турнир по спортни танци във Велинград 2017

Нови успехи за „Проданс“ във Велинград

Във Велинград на 25. март 2017. се проведе открит турнир по спортни танци, в който „Проданс“ бе представен от няколко двойки в различни танцови категории и групи.

При най-малките за пореден път сияха Стефани Стефанова и Валентин Пашов, които отново грабнаха златото. В ¨13D¨ Гергана Кръстева и Илиан Борисов завоюваха сребърен медал. Двете двойки дадоха максималното, на което са способни, и това беше оценено. Следващият златен медал донесоха състезателите на „Проданс“ Габриела Заркова – Тодор Костов при 15-годишните. С много хъс и плам те се хвърлиха в надпреварата, за да покажат своите умения. При най-големите за първи път танцува новосформираната смесена двойка Антонина Клямбова – Николай Джуров, които с първата си поява за тази година спечелиха първото място и поредния златен медал в латиноамериканските танци. Веднага след тях със сребърен медал се нареди другата смесена двойка Зара Николова – Даниел Андреев. Двете двойки показаха класа и стил и заслужено бяха на челните места. Зара и Даниел завоюваха среброто и в стандартните танци, а Антонина и Николай се класираха на финал.

Всички двойки продължиха своето участие и във вечерната част, която беше за „Купа Велинград“. Всички състезатели се представиха достойно и с усмивки на лице се завърнаха вкъщи, за да продължат своята подготовка за следващото състезание през наближаващата седмица.

Поздравления и успех!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.