Стара Загора 2017

Пореден успех за „Проданс“

На 08.04.2017. в гр. Стара Загора се проведе открит турнир по спортни танци и „Купа България“, от които „Проданс“ отново се завърна с множество купи и медали. В сериозна надпревара протече цялото състезание, а двойките на клуба се представиха отлично.

В открития турнир при 13-годишните „D“ клас със злато се окичиха Гергана Кръстева и Илиан Борисов, които за пореден път показаха, че са най-добрите. В групата 18 “D“  Мария Йоловска(„Проданс“) и Любомир Чопев танцуваха на финал и се класираха четвърти. При най-големите „Проданс“ беше представен от двете смесени двойки – Зара Николова –Даниел Андреев и Антонина Клямбова – Николай Джуров, които спечелиха съответно златен медал и сребърен медал. Двете двойки показаха класа и хъс за победа, както в латиноамериканските, така и в стандартните танци.

В частта „Купа България“ Гергана и Илиан се качиха на почетната стълбица, завоювайки трето и второ място в различните стилове. Антонина и Николай , както и Зара и Даниел, се наредиха сред най-добрите финалисти в балните и латиноамериканските  танци при младежите, като Зара и Даниел спечелиха бронзов медал. Те взеха участие и при по-големите, където пребориха конкуренцията и се класираха втори в стандартната програма.

Така завърши изключително успешното представяне и в този форум за двойките от „Проданс“. Пожелаваме им успех, защото танцовите мероприятия тепърва предстоят.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.