Стара Загора 2017

Пореден успех за „Проданс“

На 08.04.2017. в гр. Стара Загора се проведе открит турнир по спортни танци и „Купа България“, от които „Проданс“ отново се завърна с множество купи и медали. В сериозна надпревара протече цялото състезание, а двойките на клуба се представиха отлично.

В открития турнир при 13-годишните „D“ клас със злато се окичиха Гергана Кръстева и Илиан Борисов, които за пореден път показаха, че са най-добрите. В групата 18 “D“  Мария Йоловска(„Проданс“) и Любомир Чопев танцуваха на финал и се класираха четвърти. При най-големите „Проданс“ беше представен от двете смесени двойки – Зара Николова –Даниел Андреев и Антонина Клямбова – Николай Джуров, които спечелиха съответно златен медал и сребърен медал. Двете двойки показаха класа и хъс за победа, както в латиноамериканските, така и в стандартните танци.

В частта „Купа България“ Гергана и Илиан се качиха на почетната стълбица, завоювайки трето и второ място в различните стилове. Антонина и Николай , както и Зара и Даниел, се наредиха сред най-добрите финалисти в балните и латиноамериканските  танци при младежите, като Зара и Даниел спечелиха бронзов медал. Те взеха участие и при по-големите, където пребориха конкуренцията и се класираха втори в стандартната програма.

Така завърши изключително успешното представяне и в този форум за двойките от „Проданс“. Пожелаваме им успех, защото танцовите мероприятия тепърва предстоят.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.