Тренировъчен-лагер-2017

Ежегодният тренировъчен лагер на „Проданс“

За поредна година между 08. и 14. април в гр. Самоков се проведе годишният тренировъчен лагер на КСТ „Проданс“. Това бяха 5 дена, изпълнени с много емоции и физически изпитания, които имаха за цел да подготвят бъдещи здрави, мислещи и танцуващи искрено и правилно млади хора. Всички, посетили лагера, бяха максимално ангажирани и дните им бяха наситени от сутрин до вечер с тренировъчен процес, като свободното време беше намалено до минимум със съгласието на деца и родители.

Всеки един от дните съдържаше семинарни упражнения, беседи, лекции, кондиционни тренировки, индивидуални уроци, самоподготовка и симулация на състезания. Малки и големи бяха включени в амалгама от различни начини за тренировка, подготовка и видове релаксация. Треньорите, отдали цялото си време на състезателите, дадоха възможност на всеки участник да покаже най-доброто, на което е способен. На големите състезатели беше предоставено време, в което да се научат на педагогическа и методическа работа под наставничеството на треньорите. „Проданс“ винаги поставя високи цели и тази е една от тях – подготовка на бъдещи, правилно мислещи, с отношение към израстването на децата хора, които чрез своята работа да развиват себе си. С над 60 часа, прекарани в залата, всички участници и преподаватели бяха доволни от свършената работа и от придобитите знания.

Разбира се, имаше време и за кратки разходки и игри сред природата. Прекараното време в басейна също се използваше за тренировъчен процес, но и за отдих. Истински емоции предизвикваше и вечерната симулация на състезание, по време на която аплодисментите и овациите не стихваха, а танцьорите изпитваха истинска наслада от това,че са на сцена. Техните изпълнения пленяваха дори и колегите им от другите спортове, които с интерес влизаха по-рано в залата и ги наблюдаваха. Организацията на целия лагер впечатли и служителите на целия комплекс, които с удоволствие заявиха, че ще очакват „Проданс“ и догодина.

Последната вечер не се размина и с шумна дискотека, а преди нея всички участници в лагера показаха различни таланти, достойни за възхищение. Багажът беше стегнат, а на другия ден героите се завърнаха в София, готови да включат новите си знания в своята подготовка. Всички участници бяха доволни от проведения лагер и споделиха, че такива събития винаги са необходими и изключително важни за тяхната подготовка и с нетърпение очакват следващото мероприятие, организирано от клуба.

Екипът на „Проданс“ благодари на всички участници, треньори и родители за доверието и предоставената възможност за усъвършенстване на танцьорите на клуба.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.