Изгряващи звезди Златица 2017

Блестящо представяне на изгряващите звезди на „Проданс“

На 23. април в гр. Златица се проведе турнир за „Изгряващи звезди“, в който „Проданс“ за пореден път беше сред клубовете с най-масирано участие. Децата от „Проданс“ бяха в залата от сутринта до вечерта, неуморно се подкрепяха един друг и танцуваха с ентусиазъм. Техните изпълнения впечатлиха малки и големи и наградите не закъсняха.

При най-малките двойки с купи и златни медали се завърнаха:

Преслава Аврамова – Божидар Костадинов
Петя Лесева  – Александър Талев
Рая Георгиева – Митко Тотев
Виктория Георгиева – Антон Анев
Габриела  Филипова – Валентин Рангелов
 

Всички те бяха първенци както в отделните танци, така и в комплексното класиране.

При по-големите на сцената блестяха Сабрина Кадер – Михаил Спасов,

Таня Спасова – Павел Спасов и Лилия Петрушинова – Павел Спасов, на които две ръце не им стигнаха, за да задържат всички спечелени медали от двете дисциплини. Техните изпълнения очароваха и неслучайно златните купи бяха за тях.

В групата на напредналите Габриела Янкова и Даниел Чавдаров спечелиха първо място в двете дисциплини. Венислава Цветанова и Сава Пишиков също се окичиха със златните медали за най-добро представяне. Лора Бориславова – Александър Александров впечатлиха със своята стандартна програма, а Лора Кирилова и Петър Методиев в латиноамериканската. Всички те донесоха на клуба още четири купи за отлично представяне и куп златни медали в индивидуалното класиране.

Успехите и при соло изпълненията не закъсняха;

Стефани Бориславова
Ния Маринова 
Мая Лесева
Йоана Пенева
Мартина  Радоева
Надежда Цанева
Виктория Николова
Кристияна Станева
Ивона Вълчева  
Габриела Радева

Те се завърнаха със златни, сребърни и бронзови медали от участието си в турнира за напреднали, а купите за невероятното им танцуване бяха по-големи от самите тях.

Своя дебют направи и новата латиноамериканска формация на соло момичетата, които показаха интересна и различна от останалите хореография. Костюмите бяха също специално подготвени, а настроението – прекрасно. С това си участие дадоха сериозна заявка за бъдещи успехи в дисциплината за формации.

Поздравления за всички участници от клуба! Нека представянето ви след седмица е още по-впечатляващо, за да вървим стремглаво по пътя на успеха!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.