Sofia Open Dance Festival KIDS-2017

„Проданс“ отново с награди и отново в основата на красивото

На 30. април 2017. година за първи път в София беше организиран танцовият фестивал „Sofia Open Dance Festival KIDS“. Това беше красив спектакъл, който събра различни стилове танци, включи ги в сериозна надпревара, направи ги приятели, които в края се веселиха заедно. КСТ „Проданс“ беше съорганизатор на събитието а главен организатор e продуцентска къща „Изкуството на танца “ с директор  – Анелия Серафимова , което протече при стриктна организация и с грижа за всеки участник. За всеки танцьор имаше награда, а призьорите се сдобиха с купи и медали, състезателният характер не беше пренебрегнат и действаше в пълна силна.

Първата част на фестивала беше за спортните танци, в които „Проданс“ взе масирано участие и беше на върха. Мини двойките на клуба бяха на финал. От първо до  четвърто място се наредиха всички тези двойки:

Преслава Аврамова – Божидар Костадинов
Петя Лесева  – Александър Талев
Виктория Георгиева – Антон Анев
Габриела  Филипова – Валентин Рангелов

При по-големите Сабрина Кадер – Михаил Спасов, Таня Спасова – Павел Спасов се окичиха с множество медали. Габриела Янкова и Даниел Чавдаров грабнаха сребърния медал, а златото отиде при Гергана Ангелова и Злати Иванов. В следващата група на финал се класираха Лора Бориславова – Александър Александров и Лора Кирилова – Петър Методиев. Там Стефани Стефанова и Валентин Пашов спечелиха среброто, а на първо място бяха Румяна Александрова – Йордан Гоцев. При най-големите с купа и златен медал бяха Габриела Заркова и Тодор Костов.

В соловите изпълнения впечатляващи бяха:

Стефани Бориславова
Ния Маринова
Мая Лесева
Йоана Пенева
Мартина  Радоева
Надежда Цанева
Виктория Николова
Кристияна Станева
Ивона Вълчева 

Йоана грабна сребърен медал, а Ивона – златен.

Новата дамска формация спечели първото място в категорията за спортни танци и впечатли публиката.

С това приключи участието на „Проданс“ в първата част на фестивала. След това следваха невероятните изпълнение в категориите за модерен балет, салса и бачата, характерни танци, хип-хоп и латино шоу. Над 30 изпълнения, които спираха дъха.

Заключителната част беше гала вечерта, в която взеха участие всички призьори от различните категории, групи. „Проданс“ беше сред тях, а всички деца от различните школи и стилове обмениха опит и по време на изпълненията се подкрепяха бурно. За всички фестивалът беше невероятно преживяване. На финала всички танцуваха заедно под звуците на красивите гост изпълнители, а над главите им се изсипаха балони и конфети, които не успяха да скрият широките им усмивки.

Благодарим Ви, деца!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.