Благотворителен концерт - 2017

Благотворителен концерт – Заедно можем

Казвам се Борис Христов в момента съм на 29 години. Искам да ви разкажа накратко моята история. Преди бях доста весел и жизнерадостен млад мъж, който имаше много енергия и сила.Този млад човек работеше, също така и следваше висше образование..Обичаше да се забавлява в свободното си време и винаги беше център на компанията.

На 29ти август 2010г. катастрофирах с мотор, лекарите се бориха за моя живот 4 месеца. При катастрофата  си наранявам гръбнака,и от там идва моето обездвижване. От тук започва моята  борба за живот. Лекарите уверяват майка ми ,че от врата на долу няма да мога да движа нищо никога – страшно нали ? . Слава Богу гръбначният ми мозък обаче не е прекъснат. След реанимацията в болницата бях прикован в леглото близо три години и гледах само тавана,без да мога да седна без да мога да стана- лежах само по гръб. Направиха ми няколко операции на краката,но лекарите казаха „Повече не може да се направи…“ тогава открихме клиника в  Русия която лекува пациентите си със стволови клетки. След преглед от лекарите в Русия  ни увериха, че това далече не е края, както и може да се види от сегашното ми състояние и даже има много голяма вероятност отново да ходя нормално.  Кандидатствахме по много програми за финансово подпомагане от  държавни институции за да мога да замина на лечение, но ни беше отказано .Затова се принудих да направя редица мероприятия и кампании за събиране на средства. Благодаря на всички които се отзоваха на драго сърце и са отделили средства, за да мога аз да проходя отново, БЛАГОДАРЯ ВИ!

В направената програма  за лечение в Москва се включват 10 вливания на стволови клетки. До сега са ми вляти осем дози, остават още две. Искам само да ви кажа ,че всички вие ме доведохте до положение да правя по 200-300 полуклякания-с помощ разбира се на специален уред и още много други упранения за който преди мечтаех, а  лекарите не ми даваха шанс дори и да оживея.

Сега най-голямата ми мечта е да съм самостоятелен и да мога да ходя сам..Бих искал да ви помоля от цялото си сърце и душа вие да сте хората, който ще ми помогнете да осъществя тази мечта..

Няма да ви разочаровам. Обещавам !

Това са възможните начини по които можете да помогнете на Боби!

Благотворителен концерт „Заедно можем “  09.06.2017г – 18.00 чasa

 Синдикален дом на Транспортните работници в България

 – гр.София , бул. Мария Луиза 106  – Цена на билета 10лв

 

Дарителска банкова сметка: BG44STSA93000020241064

DMS кампания : DMS BOBI 17 777

Paypal:aaron000@abv.bg

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.