Изгряващи Звезди - Елин Пелин 2017

Поредни успехи на децата от „Проданс“

На 28.05. се проведе състезание по спортни танци за „Изгряващи Звезди“ в гр. Елин Пелин, на което децата от клуба за пореден път блестяха на сцената. Още от рано сутринта успехите започнаха да валят. От най-малките до най-големите всички се завърнаха с множество награди.

При мъниците завидни умения показаха:

Мая Захариева – Габриел Боянов
Антония Данкова – Александър Ристовски
Каролин Костадинова – Йоан Стойнев
Рая Георгиева – Митко Тотев
Виктория Георгиева – Антон Анев
Петя Лесева – Александър Талев
Преслава Аврамова – Божидар Костадинов
София Райчинова – Кубрат Калудов
Габриела Филипова – Валентин Рангелов,

които се наредиха на челните места на почетната стълбица и се завърнаха със златни, сребърни и бронзови медали, както и множество подаръци за отлично представяне на финала.  С първо и второ място се завърнаха съответно и Сабрина Абдул Кадер – Михаил Спасов и Таня Спасова – Павел Спасов. Наградите не спряха дотук. При напредналите двойки Венислава Цветанова – Сава Пишиков се окичиха със сребърен медал, а Габриела Янкова – Даниел Чавдаров продължиха серията си от първи места. Сред най-добрите финалисти при 13-годишните бяха Лора Бориславова – Александър Александров. В същата категория първото място беше за Лора Кирилова – Петър Методиев, които отново се изкачиха на най-високото стъпало на почетната стълбица.

При соловите изпълнения „Проданс“ отново беше с най-масирано участие и множество спечелени медали.

Пресиана Калудова – 2. място
Стела Райчинова – 1. място
Надежда Цанева  – 2. място
Неда Еджова – 1. място
Стефани Бориславова – 3. място
Ния Маринова – 2. място
Йоанна Пенева – 1. място
Дара Варджийска – 1. място
Кристияна Станева – финалист
Ивона Вълчева – 1. място

Всички те неспирно танцуваха кръг след кръг и се радваха от своите успехи на дансинга. Отново показаха любовта си към танца и това беше оценено.

Не на последното място дойде и поредната награда за дамската формация на “Fire Cats”, а именно второ място. Соло девойките отново обраха аплодисментите на публиката.

Всички деца се подготвят за следващата си изява, а екипът на „Проданс“ им пожелава да не спират да се усмихват и да танцуват със сърцето си.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.