Още медали за изгряващите звезди в Стара Загора

Още медали за изгряващите звезди на „Проданс“

Само ден след като големите състезатели на „Проданс“ се завърнаха от успешното си представяне в Стара Загора, малките участници от клуба покориха сцената в Плевен. Там се проведе състезание за „изгряващи звези“, където за пореден път „Проданс“ беше с най-много участници.

При най-малките двойки се представиха Преслава Аврамова – Божидар 05Костадинов, Виктория Георгиева – Антон Анев, Рая Георгиева – Митко Тотев, които в различните дисциплини успешно обраха медалите за първите три места. Усмивките им не слязоха от лицата през цялото време, а това беше пленително за жури и публика. Габриела Филипова – Валентин Рангелов бяха със златен медал и направиха демонстрационни изпълнения на стандартната си програма, която беше на високо ниво. Лилия Петрушинова – Михаил Спасов се завърнаха с два златни медала в двата стила танци, а Таня Спасова и Павел Спасов спечелиха сребърен и бронзов медал. При напредналите Венислава Цветанова и Сава Пишиков грабнаха сребърния медал, а Габриела Янкова и Даниел Чавдаров – златото. Надпреварата беше сериозна, а изпълненията, достойни за похвала и за двете двойки. При 13-годишните Лора Кирилова и Петър Методиев се бориха и успяха да спечелят бронзов медал в своята категория.

При соловите изпълнения Надежда Цанева за пореден път беше сред най-добрите и взе медал за второ място.  Виктория Николова също беше на почетното второ място, а Йоана Пенева беше най-добра отново в своята група и спечели поредната си купа за първо място. Кристияна Станева се окичи със сребърен медал, а Ивона Вълчева затвърди своите успехи през сезона и отново бе най-добрата в най-големите на това състезание.

Поздравления за всички участници! Някои се отдават на заслужена почивка, други имат още няколко изяви. Пожелаваме им успех и весело лято!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.