Успешно представяне в Стара Загора

Успешно представяне в Стара Загора

На 03.06.2017. в гр. Стара Загора се проведе зоново първенство, открит турнир по спортни танци и купа „Стара Загора“, в които двойките от „Проданс“ взеха успешно участие.

В сутрешната част, когато се проведе зоновото първенство при 11-годишните Гергана Ангелова и Злати Иванов малко не им достигна, за да бъдат сред най-добрите, но показаха най-доброто си танцуване за сезона, което ги мотивира и за вечерната част. При малко по-големите Стефани Стефанова и Валентин Пашов за отново бяха най-добри и спечелиха първото място, което им донесе и преминаването в по-висок състезателен клас. В „D“ клас Мария Йоловска и Любомир Чопев също се завърнаха с купа за първото място и много усмивки. В 13 „С“ с много настроение танцуваха Румяна Александрова и Йордан Гоцев и се класираха в ТОП 5, а Гергана Кръстева и Илиан Борисов са с бронзов медал, като това беше техният дебют след преминаването им в по-висок клас. В открития турнир Ивет Петрова и Георги Александров блестяха под звуците на латиноамериканските танци в клас 18 „В“.

Вечерната част беше отредена за купа „Стара Загора“. Двойките от „Проданс“ взеха участие и там, разбира се, като вече бяха загрели сериозно от предните два турнира и с още повече хъс се бориха за победа. Гергана – Злати, Румяна – Йордан, Гергана – Илиан достигнаха до полуфиналите, а Гергана и Илиан до финал в стандартните танци. На Стефани – Валентин и на Ивет – Георги малко не им достигнаха за полуфинала, но вече всички са устремили поглед към следващия турнир след седмица, на който имат амбицията да бъдат още по-добри.

                                                                                                     Поздравления!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.