Победители в „Надиграй ме“ 2017

Победители в „Надиграй ме“

За пореден път КСТ „Проданс“ се включи в ново предизвикателство, имащо за цел да разпространи красотата на балните и латиноамериканските танци, както и на пленителните български народни танци. Телевизионната надпревара „Надиграй ме“ събра множество фолклорни ансамбли и клубове по спортни танци. Сред тях беше и „Проданс“. Освен подготовка за танцовия сезон, участниците от клуба с ентусиазъм се впуснаха и отделиха време, за да се гмурнат в танцовите дуели и да защитят своите качества.

Изключително успешно беше представянето им в полуфинала, който донесе временното второ място. Красиви костюми, интересни хореографии, хубава музика и най-вече много талант и работа донесе на участниците от „Проданс“ място на финала и висока оценка на жури и публика.

Децата на клуба имаха само седмица, след като разбраха резултатите за финала и регламента за него. Те успяха да се подготвят и да защитят своите умения. И в полуфинала, и във финала танцьорите от „Проданс“ показаха широк спектър от танцови стилове. Единността на целия отбор за предаването им помогна да се насладят пълно на това изживяване, а победата беше заслужена и посрещната с чиста, невинна радост. Финалът беше оспорван, но „Проданс“ не загубиха кураж и се бориха до последно за оценките на жури и публика.

КСТ „Проданс“ поздравява всички клубове и групи, участвали в телевизионното предаване на БНТ „Надиграй ме“. Те показаха спортсменство, танцови качества и най-вече удоволствие от магията, на която посвещават живота си.

КСТ „Проданс“ изказва огромни благодарности към всички танцьори от клуба, които взеха участие в предварителните кръгове и във финала на „Надиграй ме“. Без вас тази победа нямаше да бъде реалност. Също така – благодарности за всички треньори, родители, приятели и членове на КСТ „Проданс“ за безрезервната подкрепа по време на целия процес и предаването. Чрез нея ние бяхме силни и постигнахме голямата си цел, а именно да покажем, че танцът е сила, която дава криле.

Благодарим Ви!

Видео от събитието

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.