Годината продължава с успехи за Проданс

Годината продължава с успехи за „Проданс“

Танцовата година продължава след лятна пауза. Членовете на клуба за кратко събраха сили и отново се впуснаха в усилена подготовка за бъдещите си танцови подвизи. След лято, наситено със семинари, тренировъчни сесии и множество инициативи за усъвършенстване на качествата, състезателите участваха и в първия за втората половина на календарната година турнир в гр. Бургас. Там се проведоха открито първенство и международно състезание. КСТ „Проданс“ беше представен от две танцови двойки, чието представяне беше повече от достойно.

В открития турнир Венера Спасова – Илиан Борисов спечелиха бронзов медал в категорията 13 „С“, като това беше тяхното дебютно участие и то беше изключително успешно.  При младежите Зара Николова и Даниел Андреев в клас „В“ се окичиха с два сребърни медала в латиноамериканската и в стандартната програма. Техните успехи продължават да възхищават.

В друг ден се проведе международният турнир, в който участие взеха двойки от множество европейски страни. Венера и Илиан показаха своите способности в групите Junior I и Junior II, където имаха сериозна конкуренция, но успешно защитиха своите умения, а Зара и Даниел се представиха впечатляващо в множество категории: Under 21 LA/ST, Rising stars LA/ST, WDSF Youth Open LA/ST, WDSF International Open LA/ST.

Така завърши това първо състезание след лятната пауза. КСТ „Проданс“ даде сериозна заявка за един много успешен рестарт на танцовия сезон. Поздравления за участниците!

Пожелаваме на всички членове на клуба сила и вдъхновение за бъдещите изяви на танцовия подиум!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.