Благотворителен концерт – „Заедно можем“

Благотворителен концерт – „Заедно можем“

КСТ „Проданс“ винаги е насреща, когато може да помогне. Именно поради тази причина членове и приятели на клуба откликнаха в името на благородна кауза и дадоха всичко от себе си, за да върнат надеждата на Боби. Неговата история накара множество хора да бъдат съпричастни:

„Казвам се Борис Христов в момента съм на 29 години. Искам да ви разкажа накратко моята история. Преди бях доста весел и жизнерадостен млад мъж, който имаше много енергия и сила.Този млад човек работеше, също така и следваше висше образование… Обичаше да се забавлява в свободното си време и винаги беше център на компанията.

На 29ти август 2010г. катастрофирах с мотор, лекарите се бориха за моя живот 4 месеца. При катастрофата  си наранявам гръбнака,и от там идва моето обездвижване. От тук започва моята  борба за живот.  Лекарите уверяват майка ми, че от врата на долу няма да мога да движа нищо никога – страшно, нали? Слава Богу гръбначният ми мозък обаче не е прекъснат. След реанимацията в болницата бях прикован в леглото близо три години и гледах само тавана без да мога да седна, без да мога да стана – лежах само по гръб. Направиха ми няколко операции на краката,но лекарите казаха: „Повече не може да се направи…“  Тогава открихме клиника в  Русия, която лекува пациентите си със стволови клетки. След преглед от лекарите в Русия  ни увериха, че това далече не е края, както и може да се види от сегашното ми състояние и даже има много голяма вероятност отново да ходя нормално.  Кандидатствахме по много програми за финансово подпомагане от  държавни институции за да мога да замина на лечение, но ни беше отказано. Затова се принудих да направя редица мероприятия и кампании за събиране на средства. Благодаря на всички които се отзоваха на драго сърце и са отделили средства, за да мога аз да проходя отново, БЛАГОДАРЯ ВИ!

В направената програма  за лечение в Москва се включват 10 вливания на стволови клетки. До сега са ми влети осем дози, остават още две. Искам само да ви кажа, че всички вие ме доведохте до положение да правя по 200-300 полуклякания- с помощ, разбира се, на специален уред и още много други упражнения, за които преди мечтаех, а  лекарите не ми даваха шанс дори и да оживея.

Сега най-голямата ми мечта е да съм самостоятелен и да мога да ходя сам. Бих искал да ви помоля от цялото си сърце и душа вие да сте хората, които ще ми помогнете да осъществя тази мечта.

Няма да ви разочаровам. Обещавам !“
Благодарим на всички, които се отзоваха и помогнаха на Боби!
Това са възможните начини по които можете да помогнете на Боби!

Благотворителен концерт „Заедно можем “  09.06.2017г – 18:00 чaсa
 Синдикален дом на Транспортните работници в България  – гр.София , бул. Мария Луиза 106  – Цена на билета 10 лв.

Дарителска банкова сметка: BG44STSA93000020241064
DMS кампания : DMS BOBI 17 777
Paypal:aaron000@abv.bg

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.