Зара Николова и Даниел Андреев

Зара и Дани на световно първенство

За първи път в историята на „Проданс“ двойка, в която има представител от клуба ще премери сили на световния дансинг и ще защитава името на България. Преди броени дни стана ясно, че Зара Николова (танцьорка от КСТ „Гардения“ , гр. София) и Даниел Андреев (представител на КСТ „Проданс“)  ще бъдат с номинация за участие на световното първенство за 10 танца за състезатели до 21 години (WDSF World Championship Under 21 10 Dance), което ще се проведе в гр. Любляна, Словения на 04. ноември 2017. Това е огромно предизвикателство както за тях, така и за техните главни треньори Сами Биджерано и Николай Йорданов. Зара и Даниел ще имат задачата да защитават името на България в огромна конкуренция с двойки от света. Подобен международен форум дава невероятни възможности за развитие, усъвършенстване, досег до нови висини в света на латиноамериканските и балните танци и опит, който да запишат в своята биография. Участието им в Любляна е само старт за бъдещите им планове в областта на спортните танци.

Зара и Даниел благодарят за възможността и гласуваното им доверие и ще дадат всичко от себе си, за да покажат най-доброто, на което са способни. Те имат пълната подкрепа на всички треньори, състезатели, членове и приятели на КСТ „Проданс“  и КСТ „Гардения“ в това, което им предстои. Надяват се и на подкрепа от всички, които обичат танца. Сега им предстои сериозна подготовка – много усилия във всички посоки на танцовото изкуство и спорта от материален и нематериален характер, които сме сигурни, че ще дадат резултат.

Целият екип на КСТ „Проданс“ пожелава на Зара и Дани сила, вдъхновение, устрем и красиви мигове на танцовия подиум. Гордеем се с вас!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.