„Проданс“ на международен форум

КСТ „Проданс“ взе участие за трета поредна година в международен форум, който се проведе в София. Жури от известни професионалисти и световни шампиони оценяваше танцьорите. Те бяха изключително развълнувани от участието си и показаха за пореден път, че може да премерят сили с най-добрите в сферата на балните стандартни и латиноамерикански танци. Светлините на прожекторите накараха танцьорите на „Проданс“ отново да заблестят ярко в ритъма на танца.

В категорията на начинаещите двойки – деца Таня Спасова и Павел Спасов, както и Сабрина Абдул Кадер и Михаил Спасов започнаха от ¼ финал и многократно преминаваха през различните кръгове както в латиноамериканската, така и в стандартната програма. Сабрина и Михаил достигнаха до най-добрите 7.   При напредналите състезатели в соло изпълненията под звуците на музиката блестяха Мартина Радоева, която беше в ТОП 5, Лора Кирилова,спечелила сребърен медал, и Йоана Пенева, която спечели 2 златни медала.  При двойките Гергана Ангелова и Злати Иванов завоюваха второ място в латиноамериканските танци и бронзов медал в стандартните. Също като своите съотборници Венислава Цветанова и Сава Пишиков имаха чудесно представяне. Те грабнаха второто място в стандартните танци и трето в латиноамериканските в категорията на децата. В лигата на младежите участие взеха Зара Николова (КСТ „Гардения“) и Даниел Андреев , които имаха изключително успешно участие в двете програми и грабнаха бронзовия медал в стандартните танци.

С много усмивки и нови знания след посетените семинари със световни имена в балните танци участниците от КСТ „Проданс“ приключиха двата състезателни дена и вече са отправили поглед към следващите си предизвикателства. Успех!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.