Успешно представяне на Проданс през уикенда

Успешно представяне на „Проданс“ през уикенда

КСТ „Проданс“ за поредна седмица взе участие в танцови форуми с международно и национално участие, провели се съответно в София и в Сливен. Красотата на изпълнителите плени публиката за пореден път. Участниците от „Проданс“ дадоха най-доброто от себе си отново бяха сред най-добрите.

В столицата на сцената с интернационално участие блестяха Сабрина Абдул Кадер и Михаил Спасов, които бяха сред най-добрите 5 в категорията Juvelines 2 Latin & Standard. В същата група бронзов медал грабнаха Таня Спасова и Павел Спасов. Техният успех беше както в латиноамериканската, така и в стандартната програма. Друго много добро представяне направиха Венислава Цветанова и Сава Пишиков, които премериха сили в доста сериозна конкуренция, но това не ги уплаши. При соловите изпълнения Йоанна Пенева отново затвърди позицията си на една от най-добрите и за пореден спечели първо място и златен медал в своята категория.  При младежите своите безспорни умения показаха Зара Николова (КСТ „Гардения“) и Даниел Андреев.  Те достигнаха до престижното 4. място.

Успоредно с дейността на „Проданс“ в София в Сливен се проведоха открит турнир и държавно лично отборно първенство. В тях участваха Венера Спасова (КСТ „Импулс 2008“) и Илиан Борисов, които безапелационно спечелиха 3 първи места в категориите 13 „С“, юноши младша възраст латиноамерикански и стандартни танци. Техният успех не спря дотук и се наредиха сред ТОП 4 в по-голямата категория на юношите старша възраст. Други, взели участие в турнирите, бяха Антонина Клямбова (КСТ „Дъга“) и Николай Джуров. Те постигнаха отново отличен резултат от своето представяне. Тони и Ники спечелиха два златни медала в латиноамериканската програма в групите на 18 „В“ и на младежите.

Отмина поредното успешно представяне на клуба и то едновременно в няколко танцови мероприятия. Поздравления за танцьори и треньори и пожелания за още много красиви пътища из света на танца.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.