Поредни медали за Проданс в Чирпан 2017

Поредни медали за „Проданс“

Отново измина седмица на успехи за КСТ „Проданс“. На 04.11.2017 г. се проведе открит турнир по спортни танци в град Чирпан. В него взеха участие няколко танцови двойки от клуба и за пореден път бяха сред най-добрите. В дневната част при най-малките – 11 „Е“ Гергана Ангелова и Злати Иванов озариха сцената и със своите чудесни изпълнения грабнаха сребърния медал за второ място. При малко по-големите (13-годишните) отново най-високо на почетната стълбица се наредиха Венера Спасова (КСТ „Импулс – 2008“) и Илиан Борисов, за които и този златен медал ще стане част от многобройната им колекция от такива. При най-големите своя дебют в „А“ клас направиха Зара Николова (КСТ „Гардения“) и Даниел Андреев. Те спечелиха златен медал в латиноамериканската програма и сребро в стандартната.

Във вечерната част Зара и Дани продължиха да блестят и упорито се бориха за наградата „Купа Чирпан“. Там те завоюваха бронзов медал в стандартните танци и бяха сред най-добрите 5 в латиноамериканските танци. Гери и Злати отново направиха силно представяне в оспорвана надпревара. При юношите младша възраст Венера и Илиан бяха със сребърен медал в латиноамериканските ритми, а в другата програма – първи. Те участваха и в по-високата възрастова група – юноши старша, в която спечелиха бронзов медал.

Това отново са големи успехи за „Проданс“. Благодарим ви, участници, че за пореден път защитихте своите качества и умения.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.