„Проданс“ с постижения в Казанлък -2017

„Проданс“ с постижения в Казанлък

На провелото се първенство на 11.11.2017. в град Казанлък клуб по спортни танци „Проданс“ отново завоюва призови места и множество награди за своите умения. За поредна седмица състезателната дейност на клуба не спира и дава сериозни резултати. Град Казанлък беше домакин на открит турнир и „Купа „Бъгария“.

В първата част на мероприятието имаше няколко двойки, представящи КСТ „Проданс“. При 11-годишните „Е“ клас Гергана Ангелова и Злати Иванов се класираха още веднъж на финал и се наредиха сред най-добрите пет, което е чудесен успех за тях. Венера Спасова (КСТ „Импулс – 2008“) и Илиан Борисов прибавиха още една награда за първо място и златен медал към своята биография. Те станаха шампиони отново в 13 „С“. Пореден златен медал завоюваха и Антонина Клямбова (КСТ „Дъга“) и Николай Джуров, които влязоха в сериозна надпревара в латиноамериканската програма, а в стандартната в 18 „В“ спечелиха бронз. Техният завладяващ успех беше последван от друг за двойката Зара Николова (КСТ „Гардения“) и Даниел Андреев, които вече трупат сериозен опит в новопридобития клас „А“ с поредно първо място в стандартната програма и достойно представяне във финалната шестица в латиноамериканската.

Във вечерната част по време на „Купа „България“ Венера и Илиан допълниха своя успех с два сребърни медала при юношите младша възраст. С две чудесни представяния бяха и Антонина и Николай – бронзов медал при младежите латиноамерикански  танци, а Зара и Даниел бяха с бронз в същата категория, но за стандартни танци.

Поздравления за невероятното представяне на всички участници от „Проданс“! Нека танцът бъде с вас!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.