Перник – дом на красотата и приятел на танца-2017

Перник – дом на красотата и приятел на танца

На 12. ноември 2017. година в гр. Перник се проведе състезание по спортни танци от поредица за т.нар. „изгряващи звезди“. Спортната зала „Борис Гюдеров“ приюти близо 200 участници  и 500 гости от всякаква възраст и от различни градове на страната. Инициативата за затова чудесно събитие е на клуб по спортни танци „Проданс“ с представители за град Перник Виктория Ангелова и Юлиан Стойчев. Денят на мероприятието беше цветен празник, изпълнен с вълнение и емоции за всички участници, родители и треньори. Организаторите бяха подготвили чудесни условия за безпроблемното провеждане на този турнир. За всеки участник имаше подготвена награда, а за първенците – множество купи и медали. Най-голямата премия за „Проданс“ обаче бяха многобройните усмивки, които грееха на детските лица, и аплодисментите на публиката.

Организаторите успяха да проведат чудесен турнир, който да даде поле за изява на младите таланти на България още от ранна възраст и начален етап на тяхното развитие в света на състезателните бални и латиноамерикански танци. Клуб по спортни танци „Проданс“ има дългогодишна традиция в организирането на подобни събития, като чрез тях се опитва да прокарва и иновативни политики, най-вече при съдийстването в спортните танци с цел прозрачност и безпристрастност. По време на състезанието имаше много танцови изненади за малките участници – формации, демонстрации от най-малките  и най-големите членове на клуба, както и традиционният танц на съдии и треньори, който неочаквано, дори и за тях, се случи по време на работния им процес с цел да отпусне напрежението в участниците и да сближи разликата в поколенията.

Целият екип на клуб по спортни танци „Проданс“ ще превърне това състезание в традиция за  Перник, както имат за цел и да разширят дейността си в града.  Само след месец пред организаторите стои ново предизвикателство, а именно реализирането на благотворителен турнир в гр. София. Клуб по спортни танци „Проданс“ се надява на подкрепа от приятели, спонсори и медии, които да се включат към неговата дейност, за да може заедно да градят светло бъдеще и да поставят устоите на съвременното общество.

КСТ „Проданс“ благодари на всички танцьори, участници, приятели, треньори, съдии, гости, технически сътрудници и спомоществователи за невероятното изживяване и безпроблемното протичане на турнира. Вашата подкрепа е важна за нас. Благодарим!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.