Нови отличия за „Проданс“

Нови отличия за „Проданс“

През изминалата седмица се проведоха два танцови форума, в които представители от клуб по спортни танци „Проданс“ се представиха отлично и отново завоюваха призови позиции.

Единият турнир се реализира в Русе, където в открито първенство двойката Антонина Клямбова (КСТ „Дъга“) и Николай Джуров спечелиха трето място и бронзов медал в категорията 18 „В“ стандартни танци. Това е тяхното поредно чудесно представяне в тази група. Отново успешно взеха участие в международния турнир, който се проведе на следващия ден отново в Русе, където в оспорвана надпревара, Тони и Ники доказаха, че купата от предния ден е категорично заслужена.

По същото време в Румъния се проведе международно състезание от висок клас, на което Венера Спасова (КСТ „Импулс-2008“) и Илиан Борисов представиха своите умения и защитиха името на България в няколко танцови категории. Тези усилия бяха възнаградени и в латиноамериканската програма при ”Junior I” Венера и Илиан достигнаха почетната стълбица и завоюваха бронзов медал и купа. Това е чудесен първи успех за двойката извън страната.

Поздравления за участниците и техните треньори!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.