Пролетен тренировъчен лагер 2018

Годишен пролетен тренировъчен лагер и още успехи

От 30.03. до 04.04. в град Самоков се проведе ежегодният тренировъчен лагер на клуб по спортни танци „Проданс“. Над 70 танцьори взеха участие в 5-дневната програма, която включваше сесии по кондиционна подготовка, стречинг, лекции, технически и методически семинари, часове по самоподготовка, сплотяване на колектива и обучение на бъдещи инструктори. Деца и младежи от 8 до 18 години прекараха изключително приятно времето си заедно със своите преподаватели и треньори, получиха нови знания, споделиха опит, намериха приятели и повишиха своето ниво на танцуване, с което се очакват и още успехи за клуба през състезателния и обучителния сезон. Над 100 часа, прекарани в залата, накараха всички участници и преподаватели да останат доволни от свършената работа и от придобитите знания.

По време на лагера имаше време за кратки разходки и игри сред природата, време в басейна и за отдих. Вечерната симулация на състезание, по време на която дори колегите от другите спортове с интерес наблюдаваха, даде възможност на малки и големи танцьори да усетят и тренират готовността и издръжливостта си за танцови турнири. Още през втория ден всички присъстващи бяха зарадвани и от успеха на двойката Венера Спасова (КСТ „Импулс – 2008“) – Илиан Борисов, които на състезание в град Русе завоюваха поредната си награда – сребърен медал в групата на юношите латиноамерикански танци.

Последната вечер, разбира се, беше посветена на различните таланти на присъстващите на лагера и традиционната шумна дискотека. Багажът беше стегнат от рано през деня, а на сутринта след дълга разходка участниците се завърнаха в София, готови да включат новите си знания в своята танцова дейност. Всички участници и родители бяха доволни от проведения лагер и споделиха, че такива събития винаги дават ценни знания за подготовката и развитието на всеки танцьор.

Екипът на „Проданс“ благодари на всички участници, треньори и родители за доверието и предоставената възможност за усъвършенстване на танцьорите на клуба. Очакваме ви и догодина!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.