Отново постижения 2018

Отново постижения

На 5 май в град Поморие се проведоха състезание по спортни танци от поредицата „Изгряващи звезди“, държавен турнир и „Купа „България“, в които отново имаше представители на клуб по спортни танци „Проданс“, които за пореден път се представиха отлично.

При малките звезди с четири златни медала се окичиха Виктория Георгиева и Антон Анев в групата до 9 години. Красивите им изпълнения впечатлиха както в стандартните, така и в латиноамериканските танци.

По време на държавния турнир в клас 13 „Е“ сред най-добрите финалисти се наредиха Габриела Янкова – Даниел Чавдаров, както и Венислава Цветанова – Сава Пишиков. В същата възраст, но преминалите вече в състезателен клас „D“ Гергана Ангелова и Злати Иванов се качиха на почетната стълбица и спечелиха бронзов медал за успешното си първо представяне тук. При 15-годишните Лора Кирилова и Петър Методиев бяха в ТОП 5 на най-добрите на финала.

Във вечерната „Купа „България“ достойно се представиха Венислава – Сава, Лора – Петър и Гергана – Злати, които достигнаха до първите най-добри двойки в групата на юношите младша възраст.

Поздравления за поредните успехи на двойки на КСТ „Проданс“!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.