Отново постижения 2018

Отново постижения

На 5 май в град Поморие се проведоха състезание по спортни танци от поредицата „Изгряващи звезди“, държавен турнир и „Купа „България“, в които отново имаше представители на клуб по спортни танци „Проданс“, които за пореден път се представиха отлично.

При малките звезди с четири златни медала се окичиха Виктория Георгиева и Антон Анев в групата до 9 години. Красивите им изпълнения впечатлиха както в стандартните, така и в латиноамериканските танци.

По време на държавния турнир в клас 13 „Е“ сред най-добрите финалисти се наредиха Габриела Янкова – Даниел Чавдаров, както и Венислава Цветанова – Сава Пишиков. В същата възраст, но преминалите вече в състезателен клас „D“ Гергана Ангелова и Злати Иванов се качиха на почетната стълбица и спечелиха бронзов медал за успешното си първо представяне тук. При 15-годишните Лора Кирилова и Петър Методиев бяха в ТОП 5 на най-добрите на финала.

Във вечерната „Купа „България“ достойно се представиха Венислава – Сава, Лора – Петър и Гергана – Злати, които достигнаха до първите най-добри двойки в групата на юношите младша възраст.

Поздравления за поредните успехи на двойки на КСТ „Проданс“!

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.