Край на учебната година, но не и на постиженията

Край на учебната година, но не и на постиженията

На 1. и 2. юни в гр. Бургас се проведоха национален и международен турнир по спортни танци. „Проданс“ беше представен в няколко от най-трудните групи. Двойката Стефана Илиева (КСТ „Брилянт“) и Тодор Костов участва в 4 категории, сред които Junior II LA, Junior II ST, Youth LA, Youth ST, като отново се наредиха сред най-добрите и завоюваха сребърен медал за своята стандартна програма.

Само седмица след това те отново взеха участие в танцов форум, където достойно защитиха своите умения в категорията на юноши старша възраст латиноамерикански и стандартни танци. В групата на 15-годишните клас “D” отново бяха на почетната стълбица и се прибраха с купата за второ място.

На 10. юни в гр. Плевен се проведе състезание от поредицата „Изгряващи звезди“. Денят започна изключително успешно. Най-малките участници Рая Георгиева и Божидар Костадинов спечелиха бронзов медал при 9-годишните. Преслава Аврамова и Митко Тотев бяха едно място по-напред с купа за второ, а първенци за пореден път бяха Виктория Георгиева – Антон Анев. Всички те повториха своите успехи и в другата категория съответно в латиноамериканските и в стандартните танци. При напредналите Сабрина Ал Кадер – Михаил Спасов завоюваха сребърен и бронзов медал, които увеличиха тяхната колекция от награди, а Таня Спасова и Павел Спасов се наредиха трети в латиноамериканската програма. С купа за първото място се сдоби Алексия Петрова за солово си изпълнение при 7-годишните. При по-големите девойки Виктория-Александра Николова се нареди трета, Кристиана Станева – втора, а златото беше за Йоана Пенева.  Денят завърши с две отличия за формациите „Приказен валс“ и „Латино ритми“, които спечелиха съответно второ и първо място в своята категория.

Поздравления за всички участници! С пожелания успехите да не спират дотук!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.