Проданс в подготовка за новата учебна година

„Проданс“ в подготовка за новата учебна година

Клуб по спортни танци „Проданс“ се завръща след лятна ваканция с пълни сили. В подкрепа на това беше проведен летният тренировъчен лагер, в който се включиха голяма част от членовете на „Проданс“. Състоя се в село Лесидрен. Едноседмичната дейност там беше интензивна, наситена с много страсти, емоции и физически усилия. Тренировъчните дни преминаха през лекции и семинари, индивидуални уроци, часове за самоподготовка, симулация на състезания, кондиционна подготовка, но и в забавление и часове за почивка и разходка сред красивата природа, заобикаляща базата. Участниците успяха да придобият и затвърдят нови знания, както и да повишат своята физическа и психическа форма преди продължението на състезателната и началото на учебната година. Лекторите и треньорите останаха доволни от свършената работа и положените усилия и с нетърпение очакват следващото мероприятие, на което възпитаниците на клуба да покажат наученото. Село Лесидрен беше домакин на красотата на „Проданс“, чиито усмивки и добро настроение огласяха околността на базата и зареждаха атмосферата.

Треньорите дадоха цялото си време на състезателите и  предоставиха възможност всеки участник да покаже най-доброто от себе си. „Проданс“ за пореден път си поставя високи цели, сред които и главната, която винаги е била мото – подготовка на бъдещи, правилно мислещи, с отношение към израстването на децата хора, които чрез своята работа да развиват себе си. С над 80 часа, прекарани в залата, всички танцьори и треньори бяха доволни от свършената работа.

Екипът на КСТ „Проданс“ благодари на своите домакини от комплекса за гостоприемството и възможността да прекарат една невероятна седмица. Също така е с благодарности към всички участници в лагера и приятелите, които помогнаха той да бъде реалност.

Началото на новата учебна година предстои, а с него очаквайте още много нови неща, с които „Проданс“ се е заел да осъществи. До нови срещи! Очакваме Ви в нашите зали!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.