успехи 2018

Успехите не закъсняха

Първото състезание за възпитаниците на „Проданс“ беше голям международен форум в съседна Сърбия. В Белград се проведе интернационален турнир по спортни танци. Двойки с представители от „Проданс“ направиха отлично представяне за България. В оспорвана надпревара с участници от Италия, Румъния, Македония, Гърция, Словения и много други два танцови дуета блестяха под звуците на латиноамериканските и стандартните танци в красивата зала на Белград.

Юношеската двойка Стефана Илиева (КСТ „Брилянт“) и Тодор Костов взе участие в множество категории, в които танцуването им беше достойно, а резултатите говорят сами. При Junior II Standard Basic и при Junior II Latin Basic двамата завоюваха съответно сребърен и два златни медала за своето представяне. Чудесното им участие продължи в по-високите категории, където в стандартната програма достигнаха ТОП 4, а в латиноамериканската отново се изкачиха на най-високото първо място. Стефана и Тодор танцуваха и в още 4 сериозни категории, където премериха сили с изключително силни двойки, а резултатите им бяха повече от задоволителни.

Другата юношеска двойка Венера Спасова (КСТ „Импулс-2008“) и Илиан Борисов взеха сериозното решение да участват в най-трудните две категории на най-големите. Това представяне им даде изключителен опит за предстоящия им танцов сезон и ги окрили да вървят напред и да достигат нови върхове. В стандартната програма при WDSF Open Венера и Илиан се наредиха сред най-добрите 15 двойки в силна конкуренция на множество интернационални дуети. Блестящо се представиха в латиноамериканските танци, при които двамата бяха в ТОП 10, което затвърди качественото им участие в този форум.

Екипът на КСТ „Проданс“, както и всички членове на клуба, поздравяват участниците за отличните успехи. Надяваме се, това ще бъде само началото на изключително успешна учебна година!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.