успехи 2018

Успехите не закъсняха

Първото състезание за възпитаниците на „Проданс“ беше голям международен форум в съседна Сърбия. В Белград се проведе интернационален турнир по спортни танци. Двойки с представители от „Проданс“ направиха отлично представяне за България. В оспорвана надпревара с участници от Италия, Румъния, Македония, Гърция, Словения и много други два танцови дуета блестяха под звуците на латиноамериканските и стандартните танци в красивата зала на Белград.

Юношеската двойка Стефана Илиева (КСТ „Брилянт“) и Тодор Костов взе участие в множество категории, в които танцуването им беше достойно, а резултатите говорят сами. При Junior II Standard Basic и при Junior II Latin Basic двамата завоюваха съответно сребърен и два златни медала за своето представяне. Чудесното им участие продължи в по-високите категории, където в стандартната програма достигнаха ТОП 4, а в латиноамериканската отново се изкачиха на най-високото първо място. Стефана и Тодор танцуваха и в още 4 сериозни категории, където премериха сили с изключително силни двойки, а резултатите им бяха повече от задоволителни.

Другата юношеска двойка Венера Спасова (КСТ „Импулс-2008“) и Илиан Борисов взеха сериозното решение да участват в най-трудните две категории на най-големите. Това представяне им даде изключителен опит за предстоящия им танцов сезон и ги окрили да вървят напред и да достигат нови върхове. В стандартната програма при WDSF Open Венера и Илиан се наредиха сред най-добрите 15 двойки в силна конкуренция на множество интернационални дуети. Блестящо се представиха в латиноамериканските танци, при които двамата бяха в ТОП 10, което затвърди качественото им участие в този форум.

Екипът на КСТ „Проданс“, както и всички членове на клуба, поздравяват участниците за отличните успехи. Надяваме се, това ще бъде само началото на изключително успешна учебна година!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Моля, въведете верния резултат! *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.