Купа „Стара Загора" 2018

„Проданс“ отново с призьори

Град Стара Загора беше домакин на държавен турнир по спортни танци и „Купа „Стара Загора“. За пореден път участниците от „Проданс“ бяха сред най-добрите и затвърдиха своите позиции в съответните категории. Това е както очаквано, така и носещо наслада и удовлетворение у всички членове и приятели на клуба. Календарът на състезателните прояви на танцьорите е пълен и тепърва те набират инерция към своите запомнящи се успехи.

Държавният турнир в Стара Загора започна с участието на Венера Спасова (КСТ „Импулс – 2008“) и Илиан Борисов представители в групата на юношите старша възраст със състезателен клас „В“. Тяхното отлично представяне в нея завърши с два сребърни медала съответно за латиноамериканската и за стандартната програма. В същата възраст, но в клас „С“ Стефана Илиева (КСТ „Брилянт“) и Тодор Костов завоюваха първото място в своята група и се окичиха със златен медал. Успешното им представяне продължи и във вечерната част на „Купа „Стара Загора“, в която участваха в няколко от най-силните категории. При юношите старша възраст те се наредиха сред финалистите, като в стандартните танци достигнаха ТОП 4. В тази група Венера и Илиан спечелиха два бронзови медала, нареждайки се сред най-добрите. В по-високата възрастова група Стефана и Тодор се представиха достойно и по нищо не отстъпиха на своите конкуренти.

Само след седмица на танцьорите от „Проданс“ им предстои ново предизвикателство. Поздравления за участниците и успех в бъдещите им начинания!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.