Отново призьори

Отново призьори

Поредна седмица на успехи. Състезателите, представящи клуб по спортни танци „Проданс“, неспирно завоюват челните позиции на турнирите по състезателни бални и латиноамерикански танци. Отново показаха своите блестящи умения на дансинга в гр. Казанлък. Там се проведоха държавен турнир и „Купа „България“, а успехите не закъсняха.

При юношите клас „D” участието от „Проданс“ започна с Гергана Ангелова и Злати Иванов. Те защитаваха своите умения на финала. Успехите продължиха със поредната шампионска титла на Стефана Илиева (КСТ „Брилянт“) и Тодор Костов. Те грабнаха златния медал в категория 15 „С“. Отново първи бяха и Венера Спасова (КСТ „Импулс – 2008“) – Илиан Борисов в по-високия клас „В“ в тяхната латиноамериканска програма.

Бляскавото представяне на двойките продължи и във втория турнир от веригата за Купа „България“. Отново във финала своите отлични умения доказаха Гергана и Злати. При юношите старша възраст Стефана и Тодор се отличаваха сред най-добрите в стандартните танци. В латиноамериканските Венера и Илиан спечелиха бронзов медал.

Последните седмици се оказват изключително натоварени, но и успешни за двойките от „Проданс“. Само след дни те отново ще защитават името си и това на клуба. Поздравления за участниците и сила за бъдещите им изяви!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.