Празничен концерт

Празничен концерт на „Проданс“

Отново е време за традиционния празничен концерт на клуб по спортни танци „Проданс“. Станете част от нашата магия! Участниците от „Проданс“ искат да споделят своята любов към танца малко преди светлите коледни и новогодишни празници. Бъдете с нас!

Дата: 09.12.18.

Място: Стадион „Локомотив“ (зала по борба)

Начало: 11:00ч.

Вход: С покани, предварително раздадени от нашите преподаватели

„Проданс“ научи за мъката на една невинна детска душа и нейните близки. Всички членове и приятели на танцовия клуб бихме искали да помогнем и да върнем щастието в очите на малката Вивиян и семейството ѝ. Когато дете е подложено на изпитание, трябва подкрепа, за да извърви трудния път към надмогването му. Затова „Проданс“ се включва в кампанията за набиране на средства за лечението на малката Виви. През месец декември дейностите на клуба ще бъдат под надслов „Заедно за Вивиян!“. За поредна година залата по борба на стадион „Локомотив“ ще бъде място, озарено от красотата на танца и с ясната мисия да подкрепи лъчезарната малка принцеса Вивиян. По време на концерта ще се набират средства в специално подготвени кутии за каузата на Вивиян.

Очакваме Ви с нетърпение! Ще има много изненади, силни емоции и специално ранно посещение на любим наш гост, който вече няма търпение да се любува на красивите танцови изпълнения. До скоро!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.