Интензивен танцов уикенд

Интензивен танцов уикенд

През изминалия уикенд клуб по спортни танци „Проданс“ беше отново натоварен с не леката задача да завоюва челните позиции на поредните състезания. На два фронта участниците от клуба печелиха аплодисментите на публиката и медалите за своето представяне.

На 23.март в град Монтана се проведоха държавен турнир и международно състезание. В първия с най-добро представяне бяха Стефана Илиева (КСТ „Брилянт“) и Тодор Костов със своя сребърен медал в групата на младежите. Отличното им представяне за пореден път продължи и в международния турнир, където в най-трудната група, те достигнаха до ¼ финал.

Тези успехи бяха последвани и от още на следващия ден в град Плевен. Там се проведе състезание от поредицата „Изгряващи звезди“. Най-малките участници от „Проданс“ Анна Евтимова и Камен Иванов завоюваха един златен и два сребърни и един бронзов медал , както в своята категория, така и в по-високата. Всички бяха впечатлени от техните професионални умения, а те нямат и 8 години. Успехите продължиха и с Виктория Георгиева и Антон Анев, спечелили златен, два сребърни и бронзов медал в групите на напредналите както в тяхната възрастова група, така и в по-високата. Неуморими, както винаги, те озариха танцовия подиум. Медалите не свършиха дотук. В синхронното танцуване Никол и Виктория Цветкови завоюваха сребърен медал. Отличното им представяне продължи с ТОП 4 за Никол в латиноамериканските танци, соло и сребро за Виктория.

Така за пореден път „Проданс“ доказа, че продължава традициите на успешната подготовка на своите кадри. Поздравления за всички участници!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Моля, въведете верния резултат! *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.