Интензивен танцов уикенд

Интензивен танцов уикенд

През изминалия уикенд клуб по спортни танци „Проданс“ беше отново натоварен с не леката задача да завоюва челните позиции на поредните състезания. На два фронта участниците от клуба печелиха аплодисментите на публиката и медалите за своето представяне.

На 23.март в град Монтана се проведоха държавен турнир и международно състезание. В първия с най-добро представяне бяха Стефана Илиева (КСТ „Брилянт“) и Тодор Костов със своя сребърен медал в групата на младежите. Отличното им представяне за пореден път продължи и в международния турнир, където в най-трудната група, те достигнаха до ¼ финал.

Тези успехи бяха последвани и от още на следващия ден в град Плевен. Там се проведе състезание от поредицата „Изгряващи звезди“. Най-малките участници от „Проданс“ Анна Евтимова и Камен Иванов завоюваха един златен и два сребърни и един бронзов медал , както в своята категория, така и в по-високата. Всички бяха впечатлени от техните професионални умения, а те нямат и 8 години. Успехите продължиха и с Виктория Георгиева и Антон Анев, спечелили златен, два сребърни и бронзов медал в групите на напредналите както в тяхната възрастова група, така и в по-високата. Неуморими, както винаги, те озариха танцовия подиум. Медалите не свършиха дотук. В синхронното танцуване Никол и Виктория Цветкови завоюваха сребърен медал. Отличното им представяне продължи с ТОП 4 за Никол в латиноамериканските танци, соло и сребро за Виктория.

Така за пореден път „Проданс“ доказа, че продължава традициите на успешната подготовка на своите кадри. Поздравления за всички участници!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.