Ваканция или пък не

Ваканция или пък не

Въпреки годишната априлска ваканция, клуб по спортни танци „Проданс“ не спря със своята дейност и завоюването на поредни титли.  Докато повечето ученици се отдадоха на почивка, децата от клуба прекараха интензивен танцов лагер в Боровец. Там графикът им беше запълнен от сутрин до вечер.

Един техен ден преминаваше през ранно ставане, кондиционна подготовка, семинарни упражнения, лекции, индивидуална работа, уроци, симулация на състезание и обучение. Разбира се, оставаше и малко време за игри, но всички знаеха защо са там и се отнесоха с изключителна сериозност към дейността.

Управата на хотела за поредна година беше впечатлена от организацията и децата. На всеки участник беше дадена възможността да научи, развие и усъвършенства себе си. Новите познания бяха включени в тренировъчната им подготовка още на следващия ден след прибирането им в София, където продължи обучението. Всички участници бяха мотивирани и готови да покажат на какво са способни на следващото състезание.

Целият лагер завърши с традиционната вечер на талантите и шумна дискотека. Танцьорите разкриха за поредна година неподозирани качества, различни от това, което всички са свикнали да виждат. Всеки получи награда за своето участие, а най-изявените бяха допълнително зарадвани от подарък. С много песни, емоции и танци групата стегна багажа за София.

Разбира се, нивото на емоциите се покачи рязко, когато всички научиха за поредния успех на танцовата двойка Венера Спасова (КСТ „Импулс – 2008“) и Илиан Борисов. На провелите се национален турнир и състезание от поредицата „Купа „България“ те завоюваха поредните си медали. В групата на 15 „В“ те за първи път през деня показаха своите качества на дансинга и затова получиха своята златна награда. Във втория турнир те взеха участие в две танцови групи съответно за латиноамерикански танци и за стандартни. Групата на юношите старша възраст отново беше тясна за техния талант. Те се завърнаха с два сребърни медала и заредени за следващата си изява.

Поздравления за състезателните успехи! Благодарим и на всички, които направиха ежегодния танцов лагер такова незабравимо преживяване! До нови срещи!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.