Борба за медали

Борба за медали

На две танцови полéта бяха състезателите от „Проданс“ през изминалите редовни почивни дни. Клубът може да се похвали за пореден път с титли не само на национално, но и на международно ниво. Успехите са запомнящи се и донесоха много радост в душите на всички приятели и членове на „Порданс“ в навечерието на великденските празници.

Тук в България се проведе национален турнир по спортни танци в гр. Асеновград. Там отлично се представи двойката Стефана Илиева (КСТ „Брилянт“) и Тодор Костов. Те спечелиха два сребърни медала от категориите на младежите със състезателен клас „В“. Поредното им успешно представяне беше последвано и от два златни медала за стандартните танци на Венера Спасова (КСТ „Импулс – 2008“) и Илиан Борисов и сребърен за латиноамериканската програма при юношите старша възраст отново със състезателен клас „В“. Блестящи, както винаги, двойките показаха стил и елегантност.

От другата страна на границата, в Гърция, участници от „Проданс“ защитаваха името на България. Достойното им представяне започна с финал за соло изпълнителките Йоана Пенева и Никол Цветкова. Тя повлече крак и с един бронзов и един златен медал се сдобиха Виктория Георгиева и Антон Анев в групата на децата. Тези изключителни успехи поведоха пътя към кулминацията на вечерта, в която Лора Рапонска и Павел Тодоров спечелиха сребърен медал в групата на младежите – латиноамерикански танци и два златни медала в категориите Youth Open Standard и Adult Open Standard. Така завърши този изключително успешен уикенд, който даде на „Проданс“ множество поводи за радостни възклицания и мечти.

Поздравления за всички участници! Нека за вас има още много завоювани титли и щастливи мигове!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.