Нови победи

Нови победи

Изминалата седмица за пореден път донесе радост в общността на клуб по спортни танци „Проданс“. За всеобща радост в град Златица се проведе състезание по спортни танци от поредицата „Изгряващи звезди“, което беше повече от успешно за състезателите ни.

11-годишните деца показаха своите завидни умения и обраха медали и купи, които донесоха в София. При соловите изпълнения Петя Лесева в напредналата категория беше финалист в стандартните и латиноамериканските танци, като в последния вид спечели второ място и сребърен медал. Прекрасните ѝ изпълнения бяха последвани и от тези на двойките в същата възраст.

С бронзов медал се окичиха Елена Цанева и Атанас Делчев в няколко групи, сред които начинаещи и напреднали, съответно за латиноамерикански и стандартни танци. При напредналите със сребърен медал и второ място се завърнаха Ирина Драмова и Александър Талев, спечелили същата награда в надпреварата за отделните танци. Тези отлични шампионски постижения завършиха със злато, присъдено на Виктория Георгиева и Антон Анев при напредналите в отделните видове, както и за всеки танц.

Деца гордост за „Проданс“. Поздравления! Продължавайте да блестите на дансинга!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.