Последни новини от Поморие

Последни новини от Поморие

Изминалият уикенд отново даде поводи за радост на „Проданс“. Много участници от клуба дадоха всичко от себе си и за пореден път блестяха на танцовата сцена. Предпразнично те развълнуваха публика, гости и приятели със своите изпълнения и завоюваха множество награди.

На първия проведен открит турнир по спортни танци достойно се представиха двойките Венислава Цветанова – Сава Пишиков в групата на 13-годишните „D“ клас, а при малко по-големите Лора Кирилова и Петър Методиев. Тяхното успешно представяне даде началото и на продължилото красиво танцуване на Гергана Ангелова и Злати Иванов. Бронзов медал завоюваха Лора Рапонска и Павел Стефанов в групата на младежите „В“ клас за латиноамериканската си програма.

Чудесното им танцуване продължи и в турнира за купа „България“, където достигнаха до полуфинала на младежите. Юношите Лора и Петър затвърдиха своите позиции в старшата възраст както в латиноамериканските, така и в стандартните танци. Младшата възраст беше прекрасно поле за изява за Гергана и Злати, както и да Венислава и Сава, показали отличното си танцуване. Представянето на клуба завърши с красивото участие на Виктория Георгиева и Антон Анев при „Изгряващи звезди“, където завоюваха  един бронзов, един сребърен и цели два златни медала за представянето им в латиноамериканските и стандартните танци.

Поздравления за всички участници от клуба! Нека силата ви не спира дотук!

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.