Последни новини от Поморие

Последни новини от Поморие

Изминалият уикенд отново даде поводи за радост на „Проданс“. Много участници от клуба дадоха всичко от себе си и за пореден път блестяха на танцовата сцена. Предпразнично те развълнуваха публика, гости и приятели със своите изпълнения и завоюваха множество награди.

На първия проведен открит турнир по спортни танци достойно се представиха двойките Венислава Цветанова – Сава Пишиков в групата на 13-годишните „D“ клас, а при малко по-големите Лора Кирилова и Петър Методиев. Тяхното успешно представяне даде началото и на продължилото красиво танцуване на Гергана Ангелова и Злати Иванов. Бронзов медал завоюваха Лора Рапонска и Павел Стефанов в групата на младежите „В“ клас за латиноамериканската си програма.

Чудесното им танцуване продължи и в турнира за купа „България“, където достигнаха до полуфинала на младежите. Юношите Лора и Петър затвърдиха своите позиции в старшата възраст както в латиноамериканските, така и в стандартните танци. Младшата възраст беше прекрасно поле за изява за Гергана и Злати, както и да Венислава и Сава, показали отличното си танцуване. Представянето на клуба завърши с красивото участие на Виктория Георгиева и Антон Анев при „Изгряващи звезди“, където завоюваха  един бронзов, един сребърен и цели два златни медала за представянето им в латиноамериканските и стандартните танци.

Поздравления за всички участници от клуба! Нека силата ви не спира дотук!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.