Годишната цветна приказка на „Проданс“

И тази година „Проданс“ я отбеляза като поредната изминала в усмивки, танци и емоции. Концерът на клуба включи множество деца от школите към него, солови изпълнители, състезатели и членове. Отново беше красив цветен празник на танца, в който малки и големи, начинаещи и напреднали сияеха заедно на сцената.

Концертът продължи близо два часа, като всеки участник получи грамота за успешно завършена учебна танцова година и подарък за спомен. Бяха показани различните етапи от развитието на членовете на клуба през годините. Повечето участници бяха подготвили специални изпълнения за специалния ден. Родители, приятели и любители на танцовото изкуство бяха запленени, а аплодисментите бяха доказателство за това.

Някои излизат в заслужена ваканция, а за други предстоят още няколко сериозни изяви, за които неуморно продължават да се готвят.

Снимки и видеоматериали може да откриете в галерията в сайта и на нашата Facebook страница.

Екипът на КСТ „Проданс“ благодари на всички участници за прекрасното изживяване, с което дариха цялата публика, на всички родители, които са подкрепа на децата и на клуба през годините, на треньорския екип за упоритата работа, както и на всички приятели за тяхната любов към танца.

До нови срещи!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.