Отново на път

Още годишният концертът не беше завършил, когато започна поредният голям турнир по спортни танци в гр. Бургас. Това е поредният уикенд, в който „Проданс“ взима участие в множество състезания и няма почивка. В три поредни дена се проведоха няколко танцови мероприятия.

Първото беше още в петък, когато на национално ниво клубът беше представен от двойката Стефана Илиева (КСТ „Брилянт“) и Тодор Костов. Те отново мериха сили при младежите със състезателен клас „В“ и достигнаха до ТОП 4. Участието им продължи в още 4 категории, сред които Rising Stars, Under 21, Youth, Adult. Те бяха и най-оспорваните в другия турнир, който беше международен, а двойката се представи достойно и защити името на страната.

И ако мислите, че това е краят, не е. На следващия ден в гр. Стара Загора се проведоха още три състезания. В националното „Проданс“ беше зарадван със златен медал при юношите старша възраст от участието на Венера Спасова (КСТ „Импулс – 2008“) и Илиан Борисов. Те за пореден път блестяха над всички.

В надпреварата за купа „Стара Загора“ децата Ирина Драмова – Александър Талев и Виктория Георгиева – Антон Анев достигнаха финала и се наредиха сред най-добрите 6 както за латиноамериканската, така и за стандартната програма.

При „Изгряващи звезди“ те бяха за пореден път със златните медали, за които сякаш вече са абонирани за своите отлични танцови качества. С тези успехи завърши и този така натоварен за „Проданс“ танцов уикенд.

Поздравления за всички участници! Сигурни сме, че този ваш неуморим дух ще продължава да зарежда така позитивно всички около вас. Стискаме ви палци за следващите „битки“ на подиума.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.