За някои почивка, за други – не

Докато повечето ученици завършиха своята учебна година и се отдадоха на почивка, децата от „Проданс“ продължават да се трудят неуморно и да жънат успехи. На 15.06.2019 г. те отново бяха на състезание по спортни танци, където завоюваха множество медали. В гр. Велико Търново се проведоха три турнира – „Изгряващи звезди“, „Болярска купа“ и национален турнир.

Успехите започнаха с Камен Иванов – Анна Евтимова, които отново блестяха не само с невероятни изпълнение, но и със златни медали за тяхното представяне. Това продължи и с Виктория Георгиева и Антон Анев и поредните им първи места за латиноамериканската и стандартната програма. В същата категория успяха да завоюват челните позиции и Ирина Драмова – Александър Талев. Двете двойки бяха чудесни на дансинга.

Отличното им представяне продължи и във втория турнир „Болярска купа“, където бяха сред най-добрите при децата в латиноамериканските и стандартните танци. В тази надпревара гряха на сцената и още три двойки от „Проданс“. Габриела Янкова – Даниел Чавдаров, Венислава Цветанова – Сава Пишиков и Гергана Ангелова – Злати Иванов се представиха чудесно в групата на юношите младша възраст. Гергана и Злати се наредиха сред най-добрите 6 на финала и в двете дисциплини.

Последното състезание беше национален турнир, в който трите двойки представиха клуба в различни категории и за пореден път бяха сред най-добрите. В 13 „Е“ Габриела и Даниел завоюваха сребърен медал за второто място. В 13 „D“ Венислава и Сава от своя страна станаха трети за многобоя. А Гергана и Злати в 13 „С“ спечелиха сребърен медал за своето представяне. Трите двойки постигнаха много добри резултати и трудът им дава своите плодове. Скоро им предстои държавно първенство, за което тече трескава подготовка.

Поздравления за състезатели и треньори! Продължавайте все така!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.