Последни победи преди ваканцията

Едни от последните турнири по спортни танци преди лятната ваканция се проведоха в гр. Поморие през изминалата седмица. Множество призови места зарадваха общността на „Проданс“. Поводите за гордост са много, а усмивките – заслужени.

Морето се оказа късметлийско. То донесе успех на всички участници от клуба. Турнирът от поредицата „Изгряващи звезди“ беше спечелен от Виктория Георгиева – Антон Анев в групата на 11-годишните. Те се завърнаха с още няколко златни и един сребърен медал за своето участие.

В първия си път на турнир в групата на 11 „Е“ те завоюваха бронзов медал. което е доказателство за доброто им ниво за възрастовата им категория.  Поредният бронзов медал беше за Габриела Янкова – Даниел Чавдаров. Те блестяха под звуците на балната музика в групата на юношите. В „D“ клас Венислава Цветанова и Сава Пишиков се бориха, но малко не им достигна, за да се наредят сред финалистите. Със сребърен медал се завърнаха Гергана Ангелова и Злати Иванов в 13 „С“ за поредното си успешно представяне на сцената на спортните танци.

За „Купа „Несебър“ в надпреварата се впуснаха Виктория и Антон, където достигнаха до финала в групата на децата стандартни танци.

За „Купа „България“ се състезаваха Габирела – Даниел, Венислава – Сава, Гергана – Злати. Те участваха при юношите и показаха своите чудесни възможности на дансинга.

В последното състезание преди един от големите форуми в България „Проданс“ се представи отлично. Вече всички гледат към следващата си изява и с нетърпени чакат момента на славата. Поздравления!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.