София – град за успехи

Есента започна ударно за КСТ „Проданс“. В София се проведе международен форум за състезателни бални танци с участници от 10 държави, сред които Казахстан, Украйна, Молдова, Русия, Англия, Румъния. Фестивалът премина в два последователни дни от ранните часове на сутринта.

Първият ден беше отреден на големите състезатели на КСТ „Проданс“. Успехите започнаха с участието на Венера Спасова (КСТ „Импулс-2008“) и Илиан Борисов, които достигнаха финалната права в групата на юношите старша възраст както в латиноамериканските, така и в стандартните танци. Отличните им участие и визия не останаха неоценени и двойката даде силен тласък към успеха на следващите участници от клуба.

Лора Рапонска и Павел Тодор достигнаха до призовата тройка и бяха възнаградени с медал за трето място за участието си в латиноамериканската и стандартната програма. Чудесните им изпълнения отново направиха силно впечатление и показаха тяхното високо ниво на владеене на танца.

Вечерта премина в гала концерт за всички призьори и невероятни финали и шоу програми от световни шампиони. Емоцията на всички състезатели беше неописуема.

Това ги зареди и за следващия фестивален ден, когато Гергана Ангелова и Злати Иванов се впуснаха в надпреварата в двата танцови стила и достигнаха до финала, където защитаваха за пореден път своите умения. Те се съревноваха в оспорвана конкуренция, която завърши с успех за тях.

При соло изпълненията до престижния финал и на крачка от стълбичката достигна Таня Спасова, която зае престижното четвърто място.

Участието на „Проданс“ завърши с Виктория Георгиева и Антон Анев, които завоюваха два златни медала при децата. С новата си визия те направиха силно впечатление на публика и жури и заедно с техните умения всичко това даде резултат.

Така завърши и първото за есента участие за „Проданс“. Вярваме, че това е само началото на поредната успешна учебна година. Поздравления за всички участници и попътен вятър за следващото ви участие!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.