Успехи в Казанлък

За поредна седмица се проведе национално състезание по спортни танци в гр. Казанлък, където КСТ „Проданс“ бе представен от две танцови двойки. Надпреварата беше оспорвана, а наградите не закъсняха.

Денят започна с участието на Виктория Георгиева и Антон Анев в групата на децата в състезателен клас „Е“. Там те завоюваха златния медал за първо място в комбинираната програма. Усмивките им не слязоха от лицата, а успехът им беше сигурен. Това беше само началото. Радост дойде и когато Стефана Илиева (КСТ „Брилянт“) и Тодор Костов също оглавиха класацията при младежите. С това си поредно отлично представяне те преминаха и в по-висок състезателен клас – „А“.

Всички те продължиха своето чудесно участие и в следващия форум, а именно „Купа „България“. Там и двете двойки достигнаха до финалните фази в своите категории и бяха на крачка от завоюване на поредните титли.

С това участието на „Проданс“ завърши за тази седмица. За двойките вече предстои следващ форум. Поздравления за техните усилия и умения! Очакваме с нетърпение поредните им завоевания.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.