Национални и международни успехи за „Проданс“

На два фронта се бориха състезателите на „Проданс“ през изминалия уикенд. За пореден път те се представиха повече от подобаващо и се завърнаха с много усмивки и разбира се, медали.

В България се проведоха национален турнир в гр. Стара Загора, както и „Купа „Денс Юник“. Сутринта започна с красивото участие на Виктория Георгиева и Антон Анев в групата на 11 „Е“ , последвано от поредното успешно завладяване на сцената на Стефана Илиева (КСТ „Брилянт“) и Тодор Костов в латиноамериканската програма при младежите.

Двете двойки взеха участие и в „Купа „Денс Юник“, където се представиха отново на високо ниво в 3 различни категории и в оспорвана конкуренция. Тя не ги пречупи и те дадоха максималното, за да бъдат техните изпълнения запомнящи се.

В същото време в гр. Марибор, Словения се проведе ежегодният голям международен турнир по спортни танци. Там КСТ „Проданс“ беше представен от Гергана Кръстева и Денис Василев (КСТ „Импулс“ – Благоевград), които се завърнаха с отличия за първото си голямо съвместно участие. Те спечелиха два златни медала и един бронзов за участието си в две състезателни категории за латиноамерикански танци и съответно за стандартната. Това е огромен успех за отскоро създадената танцова двойка и е само началото на техния блестящ път.

КСТ „Проданс“ поздравява всички участници и вярва, че ентусиазмът им  ще се увеличава все повече и ще имат още сили да показват на какво са способни. Успех!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.