Състезателен ден  в Бургас и по света

Двойки от КСТ „Проданс“ отново се представиха на танцовия подиум този път в гр. Бургас. Участието им беше поредното за тази година и едно от последните, с които да завършат един изключително успешен сезон.

Денят започна с национален турнир по спортни танци, в който първи се представиха Виктория Георгиева и Антон Анев. Те завоюваха бронзов медал в групата на 11-годинишните. Те за пореден път бяха сред най-добрите и показаха своите отлични умения на дансинга. Това успешно участие беше последвано от това на Гергана Кръстева и Денис Василев (КСТ „Импулс“ – Благоевград), за които това беше второ състезание и вече доказват своите качества на финала при 15-годишните и се нареждат сред топ двойките на България. Те спечелиха трето място.

Маратонът продължи с провеждането на Международен турнир „Купа „Бургас“ – „Нефтохимик“, където и двете двойки се впуснаха в надпреварата. Те достигнаха до полуфиналите и бяха сред отличниците за пореден път, с което завърши и този състезателен ден.

В същото време в Норвегия се проведе междинародно първенство  по спортни танци от веригата WDSF Open . Там КСТ „Проданс“ беше представен от Венера Спасова (КСТ „Импулс“ – Пазарджик) и Илиан Борисов  , които се завърнаха с заредени с положителни емоции и от постигнатите резултати на първото си голямо съвместно участие. Те представиха страната и клубовете си достойно и в две състезателни категории за латиноамерикански танци и съответно за стандартната програма и са повод за гордост. Това е огромен успех за отскоро създадената танцова двойка и е само началото на техния блестящ път.

Поздравления за всички участници и ги очакваме на коледния концерт на „Проданс“ след седмица. Бяхте чудесни!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.