Красив завършек на годината

2019 година е към своя край. С нея завършва и една поредна успешна за„Проданс“ година. Всички членове я изпращат с усмивка, много положителни емоции, медали, награди и спомени за красиви моменти. Разбира се, този завършек не мина и без поредните мигове на радост и гордост.

Първите бяха от Осло, Норвегия, където двойката Венера Спасова (КСТ „Импулс-2008“) и Илиан Борисов представиха България на голям международен танцов форум и достигнаха рекорден за тях успех. Това донесе невероятна гордост за всички приятели на „Проданс“. Постижението е отлично и е поредното доказателство за професионализма и чудесната подготовка на Венера и Илиан.

Всички заедно изпратиха годината и с ежегодния коледен концерт. С подкрепата на район „Надежда“ стадион „Локомотив“ за пореден път се превърна в цветна арена за приказката на „Проданс“. Малки и големи, начинаещи и напреднали, състезатели и любители на танцовото изкуство сияеха редом на една сцена. Демонстрираха се коледни танци, специално подготвени хореографии, танци с треньори и ръководители, а всички те бяха наблюдавани от специалния гост Дядо Коледа. Вечерта завърши с пищна дискотека, много подаръци и, разбира се, много красиви моменти, запечатани от снимки.

С това завърши 2019. на „Проданс“. Изминахме дълъг път, със сигурност на моменти не лек, често изпълнен с щастие и винаги в надежда. Всички ние от клуба вярваме, че всичко, което ни определя като сила, е това да бъдем заедно. Нека новата година донесе на всички повече светлина, топлина и вяра в доброто у всеки! Очакваме Ви отново в новата 2020. година. Бъдете с нас!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.