На 07.11.15. се проведе поредното национално състезание от спортния календар в град Казанлък. Въпреки студа и мъглата, бъдещите успехи на танцьорите разбутаха облаците и слънцето сякаш вещаеше чудесно представяне. През сутрешната част на петия открит турнир по спортни танци в града, двойките показаха класа и качествено танцуване.
Най-малките Йордан Гоцев и Румяна Александрова за пореден път се наредиха достойно сред най-добрите двойки в своята категория („11D“).
Тодор Костов и Габриела Заркова продължиха със своите успехи на стълбицата на победителите като вицешампиони.
Стефан Василев и Ивона Вълчева („13D“) и Валентин Башев и Габриела Радева („13С“) отново бяха сред топ дойките в своята възрастова група, показвайки силно желание за победа.
Новите хореографии не спряха Николай Джуров и Джейн Куманова, както и Георги Александров и Александра Башева, да вървят напред и да демонстрират истинско танцуване. То им донесе съответно 2. и 3. място в юношите старша възраст клас „В“, а за по-големите – два сребърни медала при младежите от същия клас.
По-късно през деня се проведе и сериозното състезание от листата на „Купа България“ , където мерят сили двойки от цялата страна, от всички класове и възрасти. Там клуба представиха Стефан, Ивона, Валентин, Габриела Р., Тодор, Габриела З., Николай,Джейн, Георги и Александра. По-малките танцуваха с всички сили и се представиха обичайно добре. Николай и Джейн бяха на финал и там бяха в топ 4 на България, като в латиноамериканските танци успяха да се похвалят с бронза. Георги и Александра също показаха, че са равни с топ двойките на държавата.

Казанлък 2015 - КСТ Проданс
Красиви и талантливи, състезателите с финес и достойнство за пореден път демонстрираха колко са отдадени на танците и това, че силно искат да вървят нагоре към успеха.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.