Възпитаниците на КСТ „Проданс“ продължават да доказват себе си. Сезонът продължава със серия от национални състезания, на които двойките ще защитават своите умения. Първият топос беше град Чирпан. Там се проведе открит турнир по спортни танци на 31.10.2015. След дълъг състезателен ден и трудни моменти участниците доказаха, че нищо не може да ги спре и отново се наредиха сред призьорите и най-добрите двойки на България.

Сутринта беше озарена от първото място на Мария Йоловска при соло момичетата до 15г., което стимулира силния състезателен дух на останалите от клуба.

След това Йордан Гоцев и Румяна Александрова показаха своите

умения и спечелиха трето място в клас „11D“ и бяха равностойни на победителите.

На Тодор Костов и Габриела Заркова малко не им достигна, за да бъдат първи, но журито реши да станат вицешампиони в „13Е“, като това по никакъв начин не успя да наведе главите им.

В клас „13D“ Стефан Василев и Ивона Вълчева спечелиха бронзовия медал и бяха в призовата тройка, като това ги накара още повече да се амбицират за следващите си изяви.

Валентин Башев и Габриела Радева показаха своята сила в стандартните танци и и уменията им донесоха така желаното място сред най-добрите, а именно сребърен медал в „13C“.

При младежите с майсторски клас „B“ Георги Александров и Александра Башева показаха, че могат да печелят с лекота и качествено танцуване. Златният и сребърният им медал завършиха изцяло красивата картина, която възпитаниците на „Проданс“ нарисуваха със своето изкусно майсторство.

Всички отново доказаха, че качеството на танцуване е най-важно.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.