На провелия се турнир по спортни танци в град Стара Загора на 15.11.2015. „Проданс“ показа своята неизчерпаема сила и затвърди своите позиции сред най-успешните клубове. Желанието за спортсментско съревнование и правилно танцуване поведе състезателните двойки през целия ден с нестихваща енергия и те танцуваха с емоция и страст.

В дневната част се състоя откритият турнир, в който Йордан Гоцев и Румяна Александрова („11 D) бяха в топ 6.  Тодор Костов и Габриела Заркова („13 Е“) достигнаха  4. място. Стефан Василев и Ивона Вълчева („13 D“) се наредиха сред петте най-добри двойки, както и Валентин Башев и Габриела Радева в клас „13С“.  Георги Александров и Александра Башева показаха, че продължават да се развиват и в латиноамериканските, и в стандартните танци, като достигнаха до бронзовите медали.

В частта „Купа България“ взеха участие Тодор, Габриела З., Валентин, Габриела Р., Георги и Александра. Всички събраха отново сили и танцуваха с хъс за победа. Тодор и Габриела З. бяха достойна конкуренция на останалите двойки. Валентин и Габриела Р. станаха 4. в категорията на юношите младша възраст стандартни танци, а Георги и Александра се класираха сред най-добрите 5.

Пожелаваме им още много успехи и нестихващо щастие от танца!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.