На 29.11.15. в град София КСТ „Проданс“ организира ежегодния турнир по спортни танци за деца и юноши „Изгряващи звезди“ – „Коледни звезди“, в който взеха участие над 150 деца от различни краища на България. В състезанието се надпреварваха двойки, соло момичета и формации от предмладежка възраст, сред които и множество състезатели на клуба. Те завоюваха призовите места в почти всяка категория, като доказаха своето ниво на танцуване и бяха силно аплодирани от публиката, а  финалистите са именно:

Валентин Пашов – Стефани Стефанова – 1. място
Злати Иванов – Гергана Ангелова – 2. място
Даниел Чавдаров – Габриела Янкова – 3. място
Александър Александров –Мая Лесева – 3. място
Сава Пишиков – Венислава Цветанова-1. място
Никола Александров – Лора Кирилова – 3. Място
Кристин Стоянова – Мария Черкезова – 2. място
Ивет и Изабел Ел Газули – 1. място
Александра Георгиева – 2. място
Мария Йоловска – 2. място
Сабрина Ел Газули – 6. място
Дара Варджийска – 5. Място
Божана Янкулова  – 4. Място
Атитая Божкова – 6. място
Елена Александрова – 3. място
Дария Чешмеджиева – 1. място
Мириам – 3. място

Танцовата надпревара започна от сутринта и завърши до ранния следобяд. Под стриктна организация бяха наблюдавани множество финали. За още по-доброто настроение на публиката се погрижиха и състезателните двойки на „Проданс“, които направиха демонстрационни изпълнения на две формации, както и на латиноамериканската и стандартната си програма. За първи път беше направено специално изпълнение на спортни танци за деца и юноши в инвалидна количка. Това демонстрираха  Милена Георгиева и Филип Христов, които трогнаха публиката, приела ги радушно, и доказаха, че за да танцуваш, няма граници, има само желание и страст. Те искат да обърнат внимание на проблема за труднодостъпната среда за децата и възрастните в неравностойно положение, които имат желание да водят нормален начин на живот, да танцуват и да се срещат с позитивни хора.

Всички участници получиха подаръци, а за призьорите имаше купи, медали, грамоти и подаръци от спонсорите на „Проданс“ – “Freshy” и “Oriflame”, които помогнаха това събитие да има по-солидна подкрепа.

През целия ден треньори, състезатели и родители помагаха турнирът да протича плавно и да бъде на ниво. Децата останаха доволни и щастливи от прекарания ден в „дома“ на „Проданс“, а след края на мероприятието имаше много снимки и весели моменти за спомен.

Екипът на „Проданс“ благодари на всички приятели и членове на клуба, на спонсорите, на всички участници и гости за прекрасния ден, преминал сред магията на състезателните танци.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.