Първото състезание за 2016 година.

КСТ „Проданс“ взе участие в провелия си в град Пловдив открит турнир и „Купа България“ на 13.03.2016. Той беше първият за състезателите през тази година и им донесе силни емоции и множество вълнения. След 12-часов състезателен ден двойките:

Ивет Петрова – Илиан Борисов станаха шампиони в клас „13D“ и бяха сред призьорите в групата на юношите младша възраст
Румяна Александрова – Йордан Гоцев се наредиха близо до призьорите в клас „13D”
Габриела Заркова – Тодор Костов спечелиха 3. място в категорията „15 D”;
Габриела Радева – Валентин Башев са полуфиналисти в юношите старша възраст;
Джейн Куманова – Николай Джуров са финалисти в групата „18B“;
Александра Башева – Георги Александров са полуфиналисти при младежите;
София Петкова – Даниел Андреев са полуфиналисти при младежите.

Всички те показаха своите новоизработени хореографии и специално шити костюми. Старанието им беше възнаградено с много аплодисменти и усмивки от страна на публиката. Състезателите показаха огромно желание за успех и устрем към призовите места. Показаха, че танцуването е усещане и желание за живот. За пореден път красотата на състезателните бални и латиноамерикански танци показа, че тренировките в залата са най-добрият избор за личностно развитие. Нека нашите състезатели продължават да тъсят и откриват себе си, за да вървят единствено напред към бъдещите успехи. Силните емоции от състезателния ден бяха запечатани в снимков материал, а пътят обратно към вкъщи беше време за равносметка и поставяне на нови цели.

Състезателите на „Проданс“ вече събират сили за следващата си изява, която е само след седмица, когато ще бъдат оценявани от международно жури. Пожелаваме им успех!Снимки от Facebook

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.