Първото състезание за 2016 година.

КСТ „Проданс“ взе участие в провелия си в град Пловдив открит турнир и „Купа България“ на 13.03.2016. Той беше първият за състезателите през тази година и им донесе силни емоции и множество вълнения. След 12-часов състезателен ден двойките:

Ивет Петрова – Илиан Борисов станаха шампиони в клас „13D“ и бяха сред призьорите в групата на юношите младша възраст
Румяна Александрова – Йордан Гоцев се наредиха близо до призьорите в клас „13D”
Габриела Заркова – Тодор Костов спечелиха 3. място в категорията „15 D”;
Габриела Радева – Валентин Башев са полуфиналисти в юношите старша възраст;
Джейн Куманова – Николай Джуров са финалисти в групата „18B“;
Александра Башева – Георги Александров са полуфиналисти при младежите;
София Петкова – Даниел Андреев са полуфиналисти при младежите.

Всички те показаха своите новоизработени хореографии и специално шити костюми. Старанието им беше възнаградено с много аплодисменти и усмивки от страна на публиката. Състезателите показаха огромно желание за успех и устрем към призовите места. Показаха, че танцуването е усещане и желание за живот. За пореден път красотата на състезателните бални и латиноамерикански танци показа, че тренировките в залата са най-добрият избор за личностно развитие. Нека нашите състезатели продължават да тъсят и откриват себе си, за да вървят единствено напред към бъдещите успехи. Силните емоции от състезателния ден бяха запечатани в снимков материал, а пътят обратно към вкъщи беше време за равносметка и поставяне на нови цели.

Състезателите на „Проданс“ вече събират сили за следващата си изява, която е само след седмица, когато ще бъдат оценявани от международно жури. Пожелаваме им успех!Снимки от Facebook

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.