Монтана 2016

Нови успехи за „Проданс“

Състезателите на „Проданс“ за пореден път доказаха себе си. На провелите се в град Монтана открит турнир и международно състезание „Балканска купа“ нашият клуб отново беше сред призьорите във всички категории. Състезанието започна още сутринта, като до ранния следобяд бяха ясни и първите награди в открития турнир.

С две призови места започна състезателният ден:

  • Ивет Петрова и Илиан Борисов – вицешампиони в категория „13D”
  • Румяна Александрова и Йордан Гоцев – бронзови медалисти в категория „13D”

При по-големите в „15C” Габриела Радева и Валентин Башев станаха шампиони безапелационно, а София Петкова и Даниел Андреев станаха трети в клас „18C“.  Най-големите ни двойки – Александра Башева и Георги Александров, Джейн Куманова и Николай Джуров показаха чувствено танцуване и силен хъс за победа, което доведе и до доброто представяне на двете двойки и бронзов медал за Николай и Джейн в стандартните танци.

Във вечерната част се проведе международния турнир „Балкаснка купа“, в която състезателите на „Проданс“ бяха оценявани от международна съдийска колегия и достигнаха финалните кръгове в своите категории. Александра Башева и Георги Александров, Джейн Куманова и Николай Джуров бяха с най-силна конкуренция с двойки от Унгария, Украйна, Хърватия, Сърбия, Румъния и Беларус, но това не им попречи да покажат най-доброто, на което са способни. Ивет Петрова и Илиан Борисов завоюваха бронзовия медал в латиноамериканските танци при юношите, следвани от невероятните изпълнения на Габриела Радева – Валентин Башев и Румяна Александрова – Йордан Гоцев.

Благодарим на всички състезатели, които отново дадоха всичко от себе си и им пожелаваме още много успехи по пътя им към шампионските титли, защото следващата седмица отново ги очаква цял ден, изпълнен с емоции и танци. Нека отново представят себе си на ниво и бъдат доволни от постигнатото в следващото състезание.

Снимки:


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.