На провелите се в град Чирпан открит турнир и Купа „Тракия“ състезателите на „Проданс“ за пореден път показаха, че са номер едно и конкуренцията трябва да се отнася с респект към възможностите им.

Денят започна с първо място за Мария Йоловска в категорията на соло момичета до 15 години в частта „Изгряващи звезди“, която, както казват, „повлече крак“ и отвори пътя към следващите постижения на другите от клуба. Точно след нея отново на първо място се класира двойката Ивет Петрова – Илиан Борисов, следвани от бронзовите медалисти в същата категория (13 „D“ ) Румяна Александрова – Йордан Гоцев, като двете двойки за пореден път доказаха своите позиции сред най-добрите. При по-големите – 15 „D“ Габриела Заркова и Тодор Костов пребориха конкуренцията и стигнаха до финала, където показаха своите танцови умения.

Във вечерната част се проведе „Купа „Тракия“, която обедини юношите младша и старша възраст, както и младежите и състезателите над 19 години в 2 отделни категории, което изправи за пореден път на изпитание двойките на „Проданс“, защото трябваше да се съревновават с двойки от по-висока възраст и по-висок клас на развитие. Въпреки това, те успяха да ги победят и да не отстъпят позициите си. От юношеските двойки (Ивет Петрова – Илиан Борисов, Румяна Александрова – Йордан Гоцев, Габриела Заркова – Тодор Костов)  до финал в латиноамериканските и в стандартните танци достигнаха Ивет и Илиан, които не дадоха възможност дори на двойки с по-висок клас да ги победят. При голямата група София Петкова и Даниел Андреев бяха на финал и демонстрираха желание и хъс за победа.

Пожелаваме им устрем към още по-високи цели и много усмивки на следващия международен турнир, който ще бъде веднага след ежегодния тренировъчен лагер на КСТ „Проданс“!

Снимки от Купа „Тракия“


 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.