На провелите се в град Чирпан открит турнир и Купа „Тракия“ състезателите на „Проданс“ за пореден път показаха, че са номер едно и конкуренцията трябва да се отнася с респект към възможностите им.

Денят започна с първо място за Мария Йоловска в категорията на соло момичета до 15 години в частта „Изгряващи звезди“, която, както казват, „повлече крак“ и отвори пътя към следващите постижения на другите от клуба. Точно след нея отново на първо място се класира двойката Ивет Петрова – Илиан Борисов, следвани от бронзовите медалисти в същата категория (13 „D“ ) Румяна Александрова – Йордан Гоцев, като двете двойки за пореден път доказаха своите позиции сред най-добрите. При по-големите – 15 „D“ Габриела Заркова и Тодор Костов пребориха конкуренцията и стигнаха до финала, където показаха своите танцови умения.

Във вечерната част се проведе „Купа „Тракия“, която обедини юношите младша и старша възраст, както и младежите и състезателите над 19 години в 2 отделни категории, което изправи за пореден път на изпитание двойките на „Проданс“, защото трябваше да се съревновават с двойки от по-висока възраст и по-висок клас на развитие. Въпреки това, те успяха да ги победят и да не отстъпят позициите си. От юношеските двойки (Ивет Петрова – Илиан Борисов, Румяна Александрова – Йордан Гоцев, Габриела Заркова – Тодор Костов)  до финал в латиноамериканските и в стандартните танци достигнаха Ивет и Илиан, които не дадоха възможност дори на двойки с по-висок клас да ги победят. При голямата група София Петкова и Даниел Андреев бяха на финал и демонстрираха желание и хъс за победа.

Пожелаваме им устрем към още по-високи цели и много усмивки на следващия международен турнир, който ще бъде веднага след ежегодния тренировъчен лагер на КСТ „Проданс“!

Снимки от Купа „Тракия“


 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Моля, въведете верния резултат! *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.