Пловдив международен турнир 2016

Награди за „Проданс“

На 09 април в град Пловдив се проведе международен турнир по спортни танци “Plovdiv Open 2016”, в който взе участие танцовата двойка на „Проданс“ Ивет Петрова – Илиан Борисов, които представиха България и клуба в четири категории през целия състезателен ден.

Първата от тях беше в Junior I+II Basic Standard Program, в която двамата бяха в съревнование с двойки от по-висока възрастова група, но те успяха да заявят своята позиция сред най-добрите и спечелиха бронзовия медал и обърнаха погледа на съдиите към тях. Това даде път и за завоювания златен медал и първо място в категория Junior I+II Basic Latin Program, където демонстрираха качествено танцуване и то беше оценено.

Във вечерната част Ивет и Илиан танцуваха в категорията Junior I Open Standard Program. При конкуренция от двойки с по-висок състезателен клас двойката на „Проданс“ успя да достигне до полуфинал. Веднага след това беше и официалното откриване на турнира, както и последната категория за двамата състезатели – Junior I Open Latin Program. Както във всички останали групи и тук конкуренцията от Унгария, Молдова, Гърция и други не липсваше. Ивет и Илиан показаха, че може достойно да се наредят сред най-добрите финалисти и спечелиха пето място.

Благодарим за достойното представяне на Ивет и Илиан и им пожелаваме още много успехи на следващите състезания, които са само след седмица, където ще вземат участие и останалите двойки на „Проданс“.

Снимки от международен турнир по спортни танци “Plovdiv Open 2016”.


 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.