Пловдив международен турнир 2016

Награди за “Проданс”

На 09 април в град Пловдив се проведе международен турнир по спортни танци “Plovdiv Open 2016”, в който взе участие танцовата двойка на „Проданс“ Ивет Петрова – Илиан Борисов, които представиха България и клуба в четири категории през целия състезателен ден.

Първата от тях беше в Junior I+II Basic Standard Program, в която двамата бяха в съревнование с двойки от по-висока възрастова група, но те успяха да заявят своята позиция сред най-добрите и спечелиха бронзовия медал и обърнаха погледа на съдиите към тях. Това даде път и за завоювания златен медал и първо място в категория Junior I+II Basic Latin Program, където демонстрираха качествено танцуване и то беше оценено.

Във вечерната част Ивет и Илиан танцуваха в категорията Junior I Open Standard Program. При конкуренция от двойки с по-висок състезателен клас двойката на „Проданс“ успя да достигне до полуфинал. Веднага след това беше и официалното откриване на турнира, както и последната категория за двамата състезатели – Junior I Open Latin Program. Както във всички останали групи и тук конкуренцията от Унгария, Молдова, Гърция и други не липсваше. Ивет и Илиан показаха, че може достойно да се наредят сред най-добрите финалисти и спечелиха пето място.

Благодарим за достойното представяне на Ивет и Илиан и им пожелаваме още много успехи на следващите състезания, които са само след седмица, където ще вземат участие и останалите двойки на „Проданс“.

Снимки от международен турнир по спортни танци “Plovdiv Open 2016”.


 

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.